Citater fra medlemmer

“Ældre Dværg”
Navn: Kirsten Rønhoff Hansen.
Alder: 70 år (1951).
Type af Dværgvækst/Diagnose: SED.

Hvad er det du føler, at du får ud af at være med i foreningen? 
“Jeg har været medlem mange år og fået mange ting. En masse af vide om noget jeg ikke viste i forvejen”(Lægeligt/foredrag/ erfaringsudveksling/oplevelser i udlandet, de udenlandske foreninger). “At se alle andre har fået mig til at tro på, at jeg selv var/er dværg”.“Ung Dværg/Teenager”.
Navn: Gregers Rytter Meldhede.
Alder: 13 år (2008)
Type af Dværgvækst/Diagnose: Metaphyseal Chondrodysplasia, Schmid Type.

Hvad er det du føler, at du får ud af at være med i foreningen? 
“At møde en hel masse andre dværge. At jeg ikke er den eneste. At der er andre der har det som mig”. At være sammen i alle aldre, lave aktiviteter hygge og snakke”. “Vi er gode venner”. ” Jeg lærer en hel masse om kost fx. og lærer at der er en masse muligheder fx. i forhold til at dyrke sport som dværg”.“Ny familie/forældre til med barn med Dværgvækst”
Navn: Nynne og Michael Larsen.
Forældre til Elliot på 5 år (2016).
Type af Dværgvækst/Diagnose: Achondroplasi.

Hvad er det du/I føler, at du får ud af at være med i foreningen?
“Vi havde bekymringer inden mødet med Dværgeforeningen. Da vi kom i Dværgeforeningen blev vi mødt af børn på løbecykler, vores skuldre faldt ned, vi så at børnene er børn som alle andre børn er. Nu kan vi snakke med forældre i samme situation og dele praktiske og følelsesmæssige erfaringer (gode og svære). Det er dejligt. At se andre der har børn som vores/Elliot. At opleve som forældre at ens barn(Elliot) møder andre som ham selv som han kan spejle sig i. Det er vigtigt og gør os glade som forældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...