Hvad er World Dwarf Games?

World Dwarf Games er den største internationale sportsbegivenhed, der afholdes eksklusivt for atleter med dværgvækst. Dens mål er at tiltrække atleter med dværgvækst fra hele verden til at deltage i sportsgrene, der omfatter basketball, fodbold, atletik, volleyball, svømning, bordtennis, badminton, gulvhockey, boccia, bueskydning, curling, vægtløftning og skydning.

Atleter i alle aldre og alle niveauer vil blive opmuntret til at deltage i hold- og individuelle sportsgrene og udforske deres egne atletiske evner sammen med andre af lignende statur. Deltagerne deltager også i særlige begivenheder for at fejre international forståelse, fremme bevidstheden om dværgoplevelsen på verdensplan, introducere deltagere til eliteatleter med dværgvækst, hvoraf mange har deltaget i internationale konkurrencer såsom Parapan American Games og Paralympics. Målet er at give deltagerne, deres familier og tilhængere et indbydende og støttende miljø for fremragende sportskonkurrencer, samtidig med at det giver mulighed for at knytte livslange venskaber.

Tilmeldingen til Worlds Games kommer til at foregå gennem Dværgeforeningen, så derfor blev der på generalforsamlingen nedsat en arrangørgruppe. De har behov for at få en idé om, hvor mange, der har lyst til at deltage, så de kan komme videre med at planlægge turen, søge fonde og fastsætte et deltagergebyr.

Deltagergebyret kommer til at dække:

  • Transport til og fra Køln, Tyskland
  • Hotel
  • Deltagergebyr til WDG
  • Morgenmad og frokost

Vi påtænker, at der kommer forskellige deltagergebyr alt efter om man er sportsudøver, forældre eller anden pårørende. Prislejet vil være mellem 3000-6000 kr. pr. person. Vi vil melde en endelig pris ud senere, hvor der så vil komme en endelig tilmelding ud til jer.

For at deltage i sportsaktiviteterne i World Games skal du være dværg og fra 2 år og op.

Der er mulighed for at deltage i holdsport, hvor vi i Danmark vil prøve at stille hold. Hvis det ikke kan lade sig gøre at få nok tilmeldinger til et helt hold, så vil der blive samlet et hold på tværs af landene.

Her er programmet for ugen:

Klik her for at læse mere om International Dwarf Sports Federation